Share This Post

Begin maart 2023 presenteerde de gemeente Haarlemmermeer de uitkomsten van een aantal onderzoeken en de vervolgstappen voor de ontwikkeling van een windpark. De gemeente gaf daarbij aan een marktconsultatie te willen organiseren, om te inventariseren of er naast de windcoalitie Haarlemmermeer-Zuid nog andere potentiƫle initiatiefnemers zijn en hoe zij aankijken tegen de uitdagingen voor het ontwikkelen van een windpark in de gemeente.

In de bijlage vindt u een samenvatting van onze inzending, waarbij we inzetten op een windpark van, voor en door Haarlemmermeerders.

nieuws

Spelregels voor windturbines

De gemeente Haarlemmermeer gaat samen met inwoners, ondernemers en belangenorganisaties spelregels opstellen voor windenergie in Haarlemmermeer. Burgemeester en wethouders hebben hiervoor een raadsvoorstel gemaakt. Wij

Waterwolf logo
nieuws

13 juli: Raadssessie participatie wind op land

Windcoalitie Haarlemmermeer-Zuid is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor de ontwikkeling van een windpark. Op uitnodiging van de gemeente nam zij vol vertrouwen deel aan een marktconsultatie.